Terug naar agenda


Het verslag van de regiodag van 25 maart 2007 bij Rob v.Riel in Best

  
Deze dag ben ik in m'n eentje naar Best getrokken omdat Hans geveld was door de griep en onze privé-chaffeur verplichtingen elders had. Onderweg heb ik genoten van de verovering van het paradijs en nadat ik de bekende oranje bordjes gehangen had, was ik om precies 11 uur bij Rob, waar ik hartelijk welkom werd geheten en onder het genot van een Brabants bakkie leut en een heerlijke plak cake over de bekende koetjes en kalfjes zitten praten. Toen om half 1 nog niemand was komen opdagen, begonnen ons echter angstige gevoelens te bevangen, maar gelukkig bleek deze vrees ongegrond en spoedig begon het huis vol te lopen.
Deze keer weinig meegebrachte modellen maar Rob had iets speciaals. Een verzameling vliegtuigen in de schaal 1:700 ! En nog beschilderd ook! Ook gaf hij een demonstratie om op een angstige maar veilige manier decals op een model aanbrengen met Decosol.
Maurice had een aantal luxe Rotterdamse gebouwen meegebracht, evenals een bouwkeet, hetgeen een groot contrast gaf.
Zoals alle aanwezigen hebben ervaren was het weer een gezellige maar vooral voor iedereen een zeer leerzame dag. Namens iedereen dank ik dan ook onze gastheer en gastvrouw van deze dag voor de hartelijke ontvangst en de prima verzorging van de hapjes en drankjes.

Verslag:Ton Meijer
Foto's:Ton Meijer
Opmaak:Ton Meijer


klik hier om de foto's te bekijken
terug naar het begin van Polleke.
naar het archief 2007.
naar de AGENDA.
terug naar het begin van deze pagina.