Verslag van de regiobijeenkomst op 12-2-2012

bij Willem Hölscher


We waren met de regio al lang niet meer in Beuningen geweest en het voelde deze zondag dan ook als een soort reünie. Een goede opkomst zorgde voor een volle en heel gevarieerde showtafel, waar zelfs een paar echte vliegtuigonderdelen, van een JU-88 uit Noorwegen, op verzeild raakten.

showtafel

Er was teveel meegenomen om een volledige opsomming te geven, maar hoogtepunten waren wat mij betreft de landversie van de Fairey Sea Fox die Ron Brown had meegebracht, de 1/48 Catalina van Hans Oostendorp die de hele tafel letterlijk in de schaduw zette, de Oost Indische ME 108 van Arie Vos en de Air Lingus F-27 van Godfried Scheijvens.

De sfeer zat er goed in, er werden ideee uitgewisseld over toekomstige bouwprojecten en herinneringen opgehaald aan eerdere activiteiten van de regio, wat er voor zorgde dat een oud idee nieuw leven ingeblazen werd; de dia avond. Daarnaast werden ook andere groepsbouw ideeën gespuid, zoals een "what if" Spaanse burgeroorlog met G1's en MartinB10's; diorama's van chrashes van Bernard, of gewoon heel veel P-40's. Ik ben benieuwd waar we op uit gaan komen.


klik hier om de sfeerfoto's te bekijken
klik hier om de modellenfoto's te bekijken

terug naar het begin van Polleke.
naar het archief 2012.
naar de AGENDA.
terug naar het begin van deze pagina.