Verslag regiodag 17-2-2019

bij Maarten Huiskamp


De eerste 'normale' regiodag van het jaar was deze keer bij Maarten in Helmond, en hoewel het niet buitengewoon druk was, was de groep precies groot genoeg om de ruimte gezellig vol te krijgen.

Normale modelbouwers, voor zover dat concept kan bestaan, stapelen hun zolder vol met ongebouwde modellen, en reserveren een klein plekje in dat magazijn om in te werken. Dat gaat in huize Huiskamp toch echt even anders. Daar liggen de ongebouwde modellen onder de schuinte van het dak, en is de zolder zelf in gebruik voor een goed voorziene bibliotheek, compleet met een paar luie stoelen en een leestafeltje. En een meerpersoons werkplek natuurlijk, want er moet niet alleen gelezen en uitgeplozen worden..

Behalve mensen waren er natuurlijk ook een paar modellen. Het gebouwde spul, een Vampire van Leon, een Jagtiger en Raiden van Hans, en een Thunderbolt van Heijmen stonden er vertrouwd fraai uit te zien, maar de verrassing zat ik het ongebouwde spul: er lag zowaar een boot op tafel. Dat zien we niet vaak bij Zuid. Ben benieuwd hoe die er uit gaat zien in gebouwde toestand.

Rob

showtafel showtafel showtafel showtafel showtafel

terug naar het begin van Polleke.
naar de AGENDA.