Verslag van de regiobijeenkomst op 14 augustus 2021 bij Hans Oostendorp

bij Hans Oostendorp


Het was mooi weer, de wereld was enigszins van het slot, en de vorige regiodag was alweer een maand geleden, en dus stonden we deze zaterdag in bescheiden aantal bij Hans voor de deur. Het blijft wel wennen, dat we op aantallen moeten letten.

De modellencollectie van Hans was prominent aanwezig in de vorm van de nieuwe vitrinewand. Frank had wat groot spul meegebracht in de vorm van een 1/32 Me-109 en Starfighter, die laatste gebouwd voor een bekende. Ik had zelf een ondertussen meer dan een jaar oude, maar nog niet eerder vertoonde Gladiator bij me, en de recente uitbreidingen van mij SF collectie, een paar 1/144 x-wings en een jager uit de anime serie "Crusher Joe", waar ik zelf net zo min als de rest ooit van gehoord had, maar de jager had een hoge 'cool' factor. Wat ik schijnbaar niet bij me had was enige mate van oplettendheid, want ik heb de foto's later thuis moeten schieten.

Hans knutselt duidelijk ook graag in de keuken, want de lunch had een waarlijke menukaart en een kwaliteit waar menige professional niet tegenop kan. Na het eten zijn we een blikje om gegaan, wat uiteraard helemaal niets te maken had met de modelbouwzaak op het verste punt van de wandeling; puur toeval, en we hebben natuurlijk helemaal niet aan funshopping gedaan...


terug naar het begin van Polleke.
naar de AGENDA.